Hvor skal dit barn gå i skole?

Har du overvejet en lilleskole i et trygt, overskueligt og kreativt miljø?

Rudersdal Lilleskole ligger i naturskønne, grønne omgivelser lige ned til Vejlesø og lige overfor Holte station.

Vi er en skole for nysgerrige børn, der har glæde af et lille, trygt miljø og en varieret tværfagligt og inspirerende undervisning.

Der er omkring 90 elever på skolen, så alle kender alle og nærvær og fællesskab er i fokus.
Vi bruger naturen aktivt i undervisningen, er meget udenfor og de yngste børn har ugentlige turdage.

Book en rundvisning

Kom til en individuel rundvisning

Vi plejer at holde åbent hus med stor tilslutning, men pga. corona-restriktioner holder vi kun individuelle rundvisninger i år.

En rundvisning tager ca. 30 minutter og både børn og forældre er velkomne. De voksne skal bære mundbind.

Vi viser jer rundt på skolen og i haven og afhængig af, hvornår på dagen I kommer, kan I hilse på et par af børnene fra 0.-2. klasse.

BOOK RUNDVISNING – Virtuelt/fysisk

Kontakt konst. skoleleder Anna Harder her ah@rudersdal-lilleskole.dk

Vil du høre lidt om, hvordan det er at have et barn på skolen, står vores kontaktforældre til rådighed. Ring til os på 92 15 58 87

Book en rundvisning