KOM OG BESØG OS TIL INFORMATIONSEFTERMIDDAG FOR MAJBØRN 2023

Vi ved hvor vigtigt det er at føle sig tryg omkring skolevalg når det store skridt skal tages op i 0. klasse. Kom til åbent hus så I kan få en meget bedre fornemmelse af skolen, hvilke kerneværdier vi har for den gode trygge skolestart og hvorfor vi mener det er fantastisk for børn at gå i skole hos os!

(Afspil videoen for at få et smugkig på skolen)

Rudersdal Lilleskole er en lille friskole fra 0.-9. klasse for nysgerrige børn, der vil udfordres fagligt af dedikerede lærere.

Vi lægger vægt på, at faglighed, tryghed og frihed til forskellighed går hånd i hånd. Vi prioriterer nærvær og trivsel, dyrker fællesskaberne og differentierer undervisningen, så den møder det enkelte barn.

Vi har til huse i en smuk og hyggelig villa beliggende direkte til Vejlesø kun 200 meter fra Holte Station og mener selv at det er kommunens smukkeste beliggende skole. For 0.-1. klassetrin har vi ugentlige tur-dage. Vi har også værksteder med udeliv, musik og billedkunst på tværs af klassetrin.

Vi holder informationseftermiddag for forældre til majbørn 2023 (eller senere) på følgende dage:

TIRSDAG DEN 25. OKTOBER 2022, Kl. 16.30 -17.30

Vi står klar til at tage imod jer foran huset.

TILMELDING

Send en mail til skoleleder Anna Harder på ah@rudersdal-lilleskole.dk m

ed hvilken dag I ønsker at deltage.