Rudersdal Lilleskole
Vejlesøvej 40 B
2840 Holte

Mail: kontor@rudersdal-lilleskole.dk

Skolen har samlæste klasser:

0./1. klasse
2./3. klasse
4./5. klasse
6./7.klasse

8./9.klasse

Der er maks. 12 elever pr. årgang.

Pt. har vi 95 elever

På Rudersdal Lilleskole vægter vi projektarbejdsformen højt. Vi underviser differentieret, hvilket i vores hverdag betyder, at den enkelte elev sagtens kan opleve at ens sidemakker har en helt anden bog foran sig, men alligevel arbejder med samme faglige indhold.

Personalegruppen er forpligtet til at udarbejde årsplaner og ugentlige planer for den kommende uge. Vi arbejder med Intra som kommunikationsværktøj.

Rudersdal Lilleskole afholder afgangseksamen ved 9.klasse, og har forpligtet sig til, at vi lever op til de gældende krav som UVM har fastlagt.

Vi har faste skemaer, ligesom vi har et helt fastlagt årshjul, som vi følger.

Eleverne har ugentlige lektier fra 2.klasse til 9.klasse.

Vi tilbyder tysk fra 4.klasse.

Vi tilbyder fysik fra 7.klasse.

Vi tilbyder idræt/bevægelse fra 0.klasse til og med 9.klasse.

Vi tilbyder 2 forskellige værksteder – Udeliv og Drama/musik, hvor det ene hold består af 2.-4. klasse og det andet af 5.-6. klasse – altså på tværs af stamklasser.