Vikar i skolen

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger

Send din ansøgning til
kontor@rudersdal-lilleskole.dk

Pædagogmedhjælper søges til vores SFO ”Snuden”

Vi ønsker at ansætte en engageret og initiativrig pædagogmedhjælper, der kan tiltræde straks eller pr. 1. oktober 2021 i vores sfo ”Snuden” 12-19 timer om ugen sammen med vores faste sfo-pædagog. Der er mulighed for vikartimer i skolen.

Børnene i ”Snuden” er mellem 5-10 år, og de har brug for en voksen, der har lyst til at sætte aktiviteter i gang, hvad enten det er en fisketur i Vejlesø, snobrødsbagning i vores dejlige have eller at bygge, designe og male i vores store værksted.

”Snuden” har en dagligdag med faste strukturer ift. diverse aktiviteter, og vi serverer en eftermiddagssnack hver eftermiddag.

Din profil:

  • Erfaring med at arbejde med børn er en fordel.
  • Mødestabil og ansvarsbevidst.
  • Lyst til at være en del af en skole og sfo, hvor det bliver forventet, du tager ejerskab, og hvor vi hilser nye tiltag og idéer velkomne.
  • Kan møde børnene med et åbent sind og løse konflikter i dialog og ikke skæld ud.

Du skal ikke være bange for at tage fat, og vi ser gerne, at du kommer til skolen med engagement, initiativ og oprigtig glæde ved at være sammen med børn. Vi vil også se positivt på, hvis du er interesseret i at være vikar i skolen.

Hvis ovenstående kunne være noget for dig, så ring til skoleleder Anna Harder på 92155887.

Send dit cv til ah@rudersdal-lilleskole.dk

Ansættelsen er på deltid og i overensstemmelse med gældende overenskomst mellem BUPL og Aftaleenheden ved frie grundskoler.