Morgenåbning

Skolen åbner hver morgen kl. 7.30.

Der er morgenåbning i Snuden kl. 7.30 til 9.00.

Morgensamling

Mandag til fredag Kl. 9.40 har vi morgensamling. Her synger vi sange afhængig af årstiderne og giver fælles beskeder om stort og småt.

Det er også her, klasser og hold kan optræde med dans, fremføre digte, vise matematiksjov etc.

Nørdehold

Eftermiddagstilbud, gældende for samtlige klassetrin.

Skak med uddannet instruktør. Ugentlig besøg.

Nørdehold med eksterne undervisere. Månedligt besøg.

Tur-dag

På Rudersdal Lilleskole tager 0.-1. klasse på en ugentligt tur.

Turene går både til vores smukke nærområde, Frilandsmuseet, genbrug stationen, Den blå planet etc.

Formålet med turene er at skabe og udvikle en kulturel forståelse.

På turene trænes der også, hvordan bevæger man sig rundt i trafikken, to og to-makker og stige af og på bus/tog.

I 3.-9. klasse tilrettelægges individuelle ture, og de tager altid udgangspunkt i et aktuelt emne, som klassen arbejder med.

På turene er der faste regler om at eleverne medbringer madpakke og drikkedunk. Der er ikke mulighed for at købe mad undervejs.

Værksteder

Vi tilbyder særlige værksteder fra 2. klasse til og med 6.klasse, 1 gang pr. uge à 3 timer.

• Udeliv
  • Musik / Stomp
  • Krea

Her arbejder børnene sammen på tværs af årgange.

7.- 9.klasse har deres eget værksted som er Praktisk/musisk valgfag

Elevråd

På Rudersdal Lilleskole har vi vores eget Elevråd, der ca. hver 14. dag mødes og taler sammen. Her bliver der taget relevante emner op, hvor børnene kan komme med egne inputs til skolen.