KOM OG BESØG OS TIL INFORMATIONSEFTERMIDDAG FOR MAJBØRN 2023

Vi er kommunens smukkest beliggende skole, og vi vil så gerne vise jer, hvem vi er, og hvorfor det er fantastisk for børn at gå i skole hos os.

Rudersdal Lilleskole er en lille friskole fra 0.-9. klasse for nysgerrige børn, der vil udfordres fagligt af dedikerede lærere.

Vi lægger vægt på, at faglighed, tryghed og frihed til forskellighed går hånd i hånd. Vi prioriterer nærvær og trivsel, dyrker fællesskaberne og differentierer undervisningen, så den møder det enkelte barn.

Vi har til huse i en smuk og hyggelig villa beliggende direkte til Vejlesø kun 200 meter fra Holte Station. For 0.-1. klassetrin har vi ugentlige tur-dage. Vi har også værksteder med udeliv, musik og billedkunst på tværs af klassetrin.

Vi holder informationseftermiddag for forældre til majbørn 2023 (eller senere) på følgende dage:

TIRSDAG DEN 27. SEPTEMBER 2022, Kl. 16.30 -17.30

TIRSDAG DEN 25. OKTOBER 2022, Kl. 16.30 -17.30

Vi står klar til at tage imod jer foran huset.

TILMELDING

Send en mail til skoleleder Anna Harder på ah@rudersdal-lilleskole.dk med hvilken dag I ønsker at deltage.