Rudersdal Lilleskole er en lille friskole fra 0.-9. klasse for nysgerrige børn, der vil udfordres fagligt af dedikerede lærere.

Vi lægger vægt på at faglighed, tryghed og frihed til forskellighed går hånd i hånd. Vi prioriterer små klasser, dyrker fællesskaberne og differentierer undervisningen, så den møder det enkelte barn.

Vi har til huse i en stor, hyggelig villa på en søgrund kun 200 meter fra Holte Station – og så har vi ledige pladser på enkelte klassetrin.

Kontakt os for at høre mere

Kom til en individuel rundvisning

En rundvisning tager ca. 30 minutter, og både børn og forældre er velkomne.

Vi viser jer rundt på skolen og i haven og afhængig af, hvornår på dagen I kommer, kan I hilse på et par af eleverne på skolen.

Kontakt skoleleder Anna Harder her ah@rudersdal-lilleskole.dk

Vil du høre lidt om, hvordan det er at have et barn på skolen, står vores kontaktforældre til rådighed.

Ring til os på 92 15 58 87

BOOK RUNDVISNING – virtuelt/fysisk

Vi glæder os til at høre fra dig. I kan følge med på vores Instagram og Facebook