Vi har mulighed for at åbne op for flere elever i skoleåret 2020/2021, og derfor har vi plads til jeres barn.

Helt kort er vi en vaskeægte lilleskole med værdier som nærhed, fællesskab og faglighed øverst på listen i kombination med undervisning på mange niveauer, sjældne naturskønne omgivelser og små klasser. Med baggrund i vores samlæste klasser, er vi særligt gode til at differentiere undervisningen, så alle børn kan blive stimuleret og udfordret netop der, hvor de er.

Vi tror på, at børn trives i mindre grupper, hvor deres stemme bliver hørt og deres meninger anerkendt og respekteret, og vi ved, at den nære relation er altafgørende for både trivsel og læring. Hos os er der plads til at være, den man er. Her behøver man ikke forstille sig eller leve op til bestemte sociale normer.

På Rudersdal Lilleskole fremelsker og støtter vi barnets naturlige nysgerrighed, og vi lærer dem at blive kritiske samfundsborgere, der tager stilling og stiller spørgsmål.

Overvejer I et skoleskift, eller skal jeres barn i skole for første gang, så send en mail til kontor@rudersdal-lilleskole.dk eller ring til skoleleder Vibber Matthiesen 92825887 eller viceskoleleder Anna Harder på 92155887