Vi er en lilleskole med fokus på det enkelte barn og fællesskabet. Vi undervisningsdifferentierer, og det er ikke blot noget vi siger, men rent faktisk noget vi praktiserer. Vi bor i naturen og bruger den i undervisningen. Ring eller kom forbi til et af vores arrangementer og hør mere om, hvad skolen tilbyder.

Skolen for barndommen. En rig barndom med leg, venskaber og oplevelser er et mål i sig selv og ”grundstoffer” i børns dannelse.

Skolen for livet. Børnene opdrages til livsduelige mennesker, der udviser mod, respekt, ærlighed samt dømme- og handlekraft.

Skolen for samfundet. Børnene opdrages til at være aktive medborgere i et demokrati, der hviler på grundlæggende menneskerettigheder.

Skolen for verden. Skolen forbereder børnene til en globaliseret verden med forskellige kulturer og komplicerede samspil mellem natur og samfund.

Arrangementer (afholdes på skolen)

Infomøde for kommende 0. klasse, med opstart i maj 2019.

Hvornår? Tirsdag d. 15. januar, kl. 17-18

Infomøde for kommende 9. klasse. ”Trænger du til faglig udfordring og fokus på de sociale relationer”

Hvornår: Tirsdag d. 19. Februar, kl. 19-20

Rudersdal Lilleskole