Vi er en lilleskole med ca. 100 elever fra 0.klassse til 9.klasse. En personalegruppe bestående af 15 fantastiske lærere og pædagoger, der alle sammen trives i fællesskabet og nærværet.

Vi har brug for en sekretær, der kan varetage stillingen, der dækker alt fra plaster på knæet til daglig sekretæropgaver.

Skolen har gennemgået et løft på både det administrative og det pædagogiske plan inden for de sidste 1 ½ år, så vi er fortsat i proces med at finde den fremadrettet procedure for skolens dagligdag. Den opgave forventer vi, at du kan være med til at biddrage til.

• Vi har derfor brug for en person, der forstår at holde orden i sagerne. En, der kan løfte opgaven med mange bolde i luften.
  • Du skal være kontor-/økonomiuddannet, have kendskab til UV-skole og DSA.
  • Du skal kunne være behjælpelig ved budgetopfølgning.
  • Have indgående kendskab til skole-Intra. Daglig drift og vedligeholdelse.
  • Løn og ansættelsesforhold.
  • Du skal have kendskab til afgangseksamen og karakterer.
  • Være imødekommende og venlig over for forældre og elever.
  • Tage telefonen hver dag i åbningstiden.

Som udgangspunkt er stillingen mandag til torsdag kl. 8.00-13.00. Der er ikke mulighed for at arbejde hjemmefra nogen af dagene.

Som en del af vores team i ledelsen har vi brug for, at du har en åben og humoristisk tilgang til dine kollegaer, hvor tempoet ofte er højt, og hvor vi forventer, at vi i fællesskab løser opgaver og udfordringer.

Ledelsen består af skoleleder, Vibber Matthiesen. Souschef, Annette Sall og SFO-leder, Maria Bangsgaard Høyby.

Derfor skal du vælge os.
Vi tilbyder en skole med:

• Dygtige og engagerede medarbejdere og en samarbejdskultur præget af godt humør.
  • Fokus på faglighed og udvikling af skolen.
  • Fokus på den enkelte elev.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning
For at komme i betragtning skal ansøgning inkl. CV og relevante uddannelsesbeviser sendes til kontor@rudersdal-lilleskole.dk senest d. 1. marts kl. 12.00.

Samtaler i uge 10, sen eftermiddag. Opstart hurtigst muligt.

Til samtalen vil skolens bestyrelsesformand, Rikke Lindberg også deltage.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at tage kontakt til Skoleleder,

Vibber Matthisen på vm@rudersdal-lilleskole.dk eller tlf. 21866264