Vil du være med til at løfte på det pædagogiske plan til nye højder sammen med et lille team, så læs meget gerne videre.

I hjertet af Holte befinder sig Rudersdal Lilleskole med knap 100 elever og ca. 15 voksne.

Vi er en klassisk lilleskole med fællesskabet i centrum i alle vores aktiviteter.

Tilknyttet skolen har vi en SFO, der består pt. af ca. 40 elever, en SFO-leder, en (ny) pædagog og en medhjælper.

Det er et forholdsvis nyt team i vores SFO, så vi leder efter den rette person, der kan være med til at udvikle og tænke nye tanker for vores børns eftermiddage.

Vi bor i fuldkommen fantastiske omgivelser med Vejle Sø i vores baghave. Vi gør derfor rigtig meget i at være udendørs, så vi leder efter en pædagog med sans for naturen og dens muligheder.

Vi søger en pædagog, der er:

• vild med børn.
  • glad for at være aktiv og kreativ.
  • er stærk i sit pædagogiske virke.
  • er god til forældresamarbejdet.
  • en, der kan begejstre og sprede glæde og grin.

Har du erfaring som naturvejleder, så er det kun et plus, men ikke et must.

Stillingen er på 30 timer pr. uge, og kan forekomme i tidsrummet 7.30-17.00 og fredag til kl. 16.00.

Der vil desuden være enkelte støttelektioner i skoletiden.

I maj måned modtager skolen Maj-børn, og i den forbindelse skal der påregnes ændring i mødetider.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning
For at komme i betragtning skal ansøgning inkl. CV og relevante uddannelsesbeviser sendes til kontor@rudersdal-lilleskole.dk senest d. mandag d. 4. marts kl. 12.00.

Samtaler i uge 11, sen eftermiddag. Opstart gerne 1. april eller hurtigst derfra.

Til samtalen vil skolens bestyrelsesformand, Rikke Lindberg også deltage.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at tage kontakt til Skoleleder,

Vibber Matthisen på vm@rudersdal-lilleskole.dk eller tlf. 21866264