Nært fællesskab, nysgerrighed, store oplevelser!

Rudersdal Lilleskole er en skole for videbegærlige børn, der har glæde af et nært og trygt miljø og en kreativ, tværfaglig og inspirerende undervisning. Vi er en rummelig og lille skole, hvor børnene kender hinanden på tværs af alder og klassetrin, tager vare på hinanden og lærer at favne hinandens forskellighed.

Vi søger at møde og udfordre de enkelte elever, der hvor de er. Børnene trives bedst, når de har det godt socialt, og vi tør lade deres nysgerrighed præge hverdagen. De små klassestørrelser giver rig mulighed for en differentieret tilrettelægning af undervisningen. Skolen tiltrækker derfor mange kvikke elever, der har brug for ekstra fordybelse eller udfordringer.

Vi lægger vægt på medmenneskelighed, og på at vores børn lærer at indgå i et fællesskab, der bygger på demokrati. En stor del af skolens hverdag foregår i vores naturskønne omgivelser, og vi kommer Storkøbenhavn rundt på vores ugentlige turdage og Danmark rundt på vores årlige lejrskoler.