Velkommen til en skole, der har tillid til det enkelte barns muligheder og kunnen.

Vi bruger naturen som et naturligt element i barnets dannelsesrejse.

Vores lilleskole er grundlagt ud fra den reformpædagogiske tradition. Vi vægter det pædagogiske arbejde særlig højt, og tager derfor ikke stilling til politiske eller religiøse anliggende.

• Vores menneskesyn er ud fra et humanistisk perspektiv.
  • I i vores hverdag arbejder vi med dannelse af det enkelte barn.
  • Vores udgangspunkt er det enkelte barn og dets forudsætninger.

På Rudersdal Lilleskole betragter vi eleven som et ligeværdigt menneske.

På Rudersdal Lilleskole vægter vi et tæt samarbejde mellem forældre, personale og elever.

Som en del af Rudersdal Lilleskole vægtes nærhed og fællesskab særlig højt.

Vi holder af de faste traditioner i løbet af skoleåret. Vi er dog særlig opmærksomme i forhold til tilrettelæggelse med den børnegruppe, som skolen har på givende tidspunkt.

Vi befinder os i hjertet af Holte by. Ca. 300 meter fra Holte Station.

Bygningen er fra 1902. En smuk, hvid gammel patriciavilla med et helt særlig og unikt udtryk.

Til skolen hører en naturskøn grund til med adgang til egen sø.

På Rudersdal Lilleskole får det enkelte barn lov til at udforske naturen i trygge rammer.

Vi har ”usynlige” grænser, hvilket medfører en stor tillid til samarbejdet mellem elev og personale.

På Rudersdal Lilleskole er det tilladt at klatre i træer og spise frugterne fra de forskellige træer.

Her laver vi bål og sejler i kanoer året rundt.