Er du vores nye leder? Download vores stillingsopslag...

Den lille skole med plads til stor forskellighed

Vi tilbyder undervisning fra 0. til og med 9. klasse og vi tilstræber, at der ikke er mere end 20 elever pr. klasse.

Vore værdier og principper er:

• Undervisningen tilrettelægges individuelt og differentieret med respekt for den enkelte elev.
  • Der er udentlig turdage hele året for 0. - 9. klasse (hver uge for 0. til 7. klasse) – til skov, strand, museer, begivenheder, byområder og svømmehaller m.m.
  • Undervisningen er varieret og inspirerende.
  • Der er en årlig lejrskole for samtlige elever og lærere. Målet er at komme Danmark rundt på 10 år.
  • Antimobning er et prioriteret indsatsområde - altid.
  • Nærhed og ansvar er nøglebegreber – alle kender alle og ingen får lov at blive ”glemt” i et hjørne.
  • Fokus på aktivitet og liv – vi bruger dagligt vores fantastiske placering på en stor naturgrund og hver uge vores nærområde på turdagene.
  • Elevernes trivsel er forudsætningen for god indlæring og udvikling

Kontakt os gerne pr. mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   for at få yderligere information.