Den lille skole med plads til stor forskellighed.

Vi tilbyder undervisning fra børnehaveklasse til og med 9. klasse

og vi tilstræber, at der ikke er mere end 10 elever pr. klasse.

Vore værdier og principper er:

• Undervisningen tilrettelægges individuelt og differentieret med respekt for den enkelte elev.
  • Der er turdage hver uge for 0. til 7. klasse – til skov, strand, museer, begivenheder, byområder og svømmehaller m.m.
  • Undervisningen er varieret og inspirerende.
  • Der er en årlig lejrskole for samtlige elever og lærere. Målet er at komme Danmark rundt på 10 år.
  • Antimobning er et prioriteret indsats område - altid.
  • Nærhed og ansvar er nøglebegreber– alle kender alle og ingen får lov at blive ”glemt” i et hjørne.
  • Fokus på aktivitet og liv – vi bruger dagligt vores fantastiske placering på en stor naturgrund og hver uge vores nærområde på turdagene.
  • Elevernes trivsel er forudsætningen for god indlæring og udvikling

Kontakt os gerne på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  for at få yderligere information eller for at aftale tid til et besøg og/eller en samtale.