Ansøgning om friplads

Du har mulighed for at ansøge om friplads på Rudersdal Lilleskole til dit barn.

Ansøgningen om friplads kan ske med formularene herunder.

Man skal være opmærksom på følgende ved ansøgning om friplads:

- Kun biologiske-/adoptivforældre skal skrives på ansøgningen

- Har en elev halvsøskende, hvortil der også søges om friplads, skal der udfyldes en ansøgning for hver elev.

- Det er forældrenes adresse, børnenes adresse, forældrenes civilstand samt antallet af søskende pr. d. 5. september, der bliver lagt til grund for beregningen af fripladstilskuddet.

- Hvis forældrene er gift og/eller har fælles folkeregisteradresse eller fælles bopæl, skal begge forældre udfylde og underskrive ansøgningsskemaet.

- Hvis forældrene er skilt, separeret, eller ikke har fælles folkeregisteradresse eller bopæl, skal ansøgningsskemaet kun udfyldes og underskrives af:

a. den af forældrene, der har den fulde forældremyndighed

eller

b. den af forældrene på hvis adresse, eleven er tilmeldt folkeregistret, hvis forældrene har fælles forældremyndighed.

Dette vil med andre ord sige, at hvis forældrene har fælles forældremyndighed, er begge forældres underskrift kun nødvendig, hvis forældrene bor sammen eller er gift med hinanden.

- Hvis forældrene er flyttet til Danmark i ansøgningsåret, skal det til ansøgningen vedlægges en dansk forskudsopgørelse. Spørgsmål til ovenstående kan rettet til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   eller telefonisk på 45425887. Sidste frist for at kunne søge fripladstilskud er den 12. september 2016.

Mere information om ansøgning om fripladser kan findes i materialet nedenfor.

Ansøgning om friplads skole og SFO