Derfor valgte vi Rudersdal Lilleskole

Da vores datter havde gået i skole 3 år begyndte vi af forskellige årsager, at se os om efter en anden skole.

Vi havde været meget bevidste om valget af den skole hun gik på og hendes ældre brødre havde da også haft en rigtig god skolegang dér, så vi var ikke helt på bar bund i forhold til, hvad vi skulle lede efter.

Vi var så heldige, at vi bor nær en togstation, så det behøvede ikke være en skole lige rundt om hjørnet, men den skulle gerne ligge tæt på en station.

Fra vores omgangskreds fik vi anbefalet Rudersdal Lilleskole af en familie, der selv havde flere børn på skolen.

Dermed blev den en af de skoler, hvis hjemmeside vi granskede og hvis leder vi kontaktede.

For os er det allervigtigste ved en skole at barnet kan lide at være dér.
Skolen er ens liv de år man går dér.
Det betyder så meget for  indlæringen at man er tryg og glad.
De værdier vi fandt på hjemmesiden
–     at alle bliver set
–     at der er overskud til en individuel tilgang til barnet
–     at man tilstæber at løse konflikter uden at skælde ud faldt godt i tråd med vores opfattelse af det ,der mellemmennskeligt skal til for at skabe trivsel.

Derudover syntes vi jo man skal lære nogle fundamentale ting når man går i grundskole – dansk og matematik. Det levede fagfordelingen op til.

Vi kiggede efter tegn på at skolen, som vi, fandt det væsentligt, at barnets naturlige appetit på at lære nyt stimuleres og bevares gennem grundskolen .
De tværgående fag – turdage, kursus og SE er efter vores opfattelse skolens faglige genistreg,
Elever kan lære på så mange måder. Det tilgodeses ved turdage.
Kursus og SE, hvor der arbejdes projektorienteret, var vi ikke i eet øjeblik i tvivl om vores datter ville elske og lære rigtig meget af. Og vi har ikke taget fejl.

Da vi besøgte skolen faldt vi pladask for beliggenheden. Tænk at have lidt ”vild natur” som skolegård.
Bygningen var hyggelig og fuld af dejlige kroge, som er gode at lege i.

Stemningen overtalte os. Vi følte os velkomne og der var dejligt uformelt. De børn vi mødte var nysgerrige og frimodige og livlige – som børn skal være.

Ved det andet besøg var vores datter med. Hun så hurtigt ud til at føle sig godt tilpas.

Derfor faldt valget på Rudersdal blandt de mange skoler vi havde set på - og det har vi ikke fortrudt.

- Henriette (Mor til Sofie)